05453) 7-27-31
Обрати сторінку

Державний професійно-технічний навчальний заклад “Реутинський професійний аграрний ліцей”

Знання – це скарб, а навчання – це ключ до нього.

З метою реалізації завдань професійно – технічної освіти в умовах стрімкого розвитку виробництва, швидкої зміни виробничих технологій перед ДПТНЗ «Реутинський професійний аграрний ліцей» постають задачі підготовки кваліфікованого робітника, що відповідає корпоративним інтересам підприємства кадрів ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод».

Для якісної підготовки кваліфікованого робітника необхідно успішно реалізувати навчально – виробничу концепцію яка охоплює всі аспекти підготовки молоді до самостійної роботи в умовах виробництва. Однією з перспективних та, водночас, стратегічно важливою технологією організації навчального процесу є дуальна система навчання, сенс якої полягає у паралельному навчанні учнів у ліцеї та на підприємстві.

ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод» надає учням можливість відпрацювання навиків роботи на сільськогосподарській техніці (МТЗ-82; МТЗ-10-25; КЕSS MX 335; CLASS LEKSION 870; JONDEERE); обробітку грунту новітньою технікою та вирощування сільськогосподарською продукцією за новітньою технологіями. Майстри виробничого навчання, викладачі професійної підготовки, інструктори по водінню та учні ліцею проходять стажування та виробничу практику на підприємстві; проводиться робота з професійної орієнтації молоді.