(05453) 7-27-31

             5-6 березня 2019 року на базі ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» було проведено ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Кухар» У конкурсі взяв участь наш учень, Лісіченко Євгеній

              Конкурс передбачав завдання з теоретичної та практичної частини.

             Професійну майстерність, творчість, оригінальність, винахідливість продемонструв  учасник від нашого навчального закладу з професії «Кухар» під час приготування основної страви «Куряче філе фаршироване» (соусу за власним рецептом, складного гарніру) та «Яблук смажених у тісті». Протягом 3 годин Евгеній працював над приготуванням страв, демонструючі свою професійну майстерність. Критерії оцінювання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей страв, а й підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, дотримання правил безпечних умов праці, норм санітарії та гігієни, оформлення страв, використання новітніх технологій в приготуванні страв.

             До виконання кожного завдання наш учасник поставився з сумлінням  та професійною майстерністю.

             Але без допомоги викладача (Данильчук Н.В.) та майстрів виробничого навчання (КовальчукЛ.О., Усенко В.В.)  учень не досяг би таких результатів.

             Випробування для учня виявились цікавими і не залишили ого без позитивних вражень і нового досвіду.

Вітаємо і бажаємо Євгенію професійного успіху!