05453) 7-27-31
Обрати сторінку
запрошуємо на навчання та до співпраці.

запрошуємо на навчання та до співпраці.

Дорогі випускники!ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” відіграє значну роль в підготовці кваліфікованих робітників для підприємств регіону. Так, на території Кролевецької ОТГ та сусідніх районів є підприємства, які потребують кваліфікованих робітників за професіями, з яких...

читати більше
Виробниче навчання “Приготування страв з риби, риба смажена у фритюрі “. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

Виробниче навчання “Приготування страв з риби, риба смажена у фритюрі “. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

Виробниче навчання в групі 36 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування страв з риби, риба смажена у фритюрі ". (майстер виробничого навчання Ольга...

читати більше
Виробниче навчання”Приготування дріжджового тіста, пончики з заварним кремом”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання”Приготування дріжджового тіста, пончики з заварним кремом”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування дріжджового тіста, пончики з заварним кремом". (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
“Приготування дріжджового тіста: пончики смажені у фритюрі”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

“Приготування дріжджового тіста: пончики смажені у фритюрі”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування дріжджового тіста: пончики смажені у фритюрі". (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
згідно Положення про атестацію педагогічних працівників, відбулося засідання атестаційної комісії.

згідно Положення про атестацію педагогічних працівників, відбулося засідання атестаційної комісії.

  Сьогодні у закладі, згідно Положення про атестацію педагогічних працівників, відбулося засідання атестаційної комісії. Педагоги презентували свій досвід у змістовних, цікавих портфоліо, та яскравих дидактичних матеріалах, поділилися секретами професійної...

читати більше
Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: Приготування дріжджового тіста “булочка кавова” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: Приготування дріжджового тіста “булочка кавова” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: Приготування дріжджового тіста "булочка кавова" (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
Виробниче навчання з теми: “Приготування страв з круп. Паелья з креветками”. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

Виробниче навчання з теми: “Приготування страв з круп. Паелья з креветками”. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

Виробниче навчання в групі 36 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування страв з круп. Паелья з креветками". (майстер виробничого навчання Ольга...

читати більше
 Вітаємо здобувача освіти ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” Максима Бакуновця, який взяв участь у шаховому турнірі

 Вітаємо здобувача освіти ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” Максима Бакуновця, який взяв участь у шаховому турнірі

           Вітаємо здобувача освіти ДПТНЗ "Реутинський ПАЛ" Максима Бакуновця, який взяв участь у шаховому турнірі Кролевецької міської територіальної громади пам’яті Героїв російсько-української війни, де показав кращий результат серед юнаків. Щиро вітаємо учасників...

читати більше
виповнюється 94 роки українській письменниці – поетесі – Ліні Костенко!!!      В бібліотеці закладу діє виставка «Я вибрала Долю собі сама…»

виповнюється 94 роки українській письменниці – поетесі – Ліні Костенко!!!      В бібліотеці закладу діє виставка «Я вибрала Долю собі сама…»

Сьогодні 19 березня 2024 року виповнюється 94 роки українській письменниці - поетесі - Ліні Костенко!!!      В бібліотеці закладу діє виставка «Я вибрала Долю собі сама…»     Щира й безкомпромісна Костенко, не дивлячись на свій вік, захоплює і дивує своїм вольовим...

читати більше
14 березня в Україні відзначається День українського добровольця.

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця.

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Чоловіки й жінки самоорганізувалися та вирушили на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету. В ДПТНЗ "Реутинський ПАЛ" книжкова виставка «Герої нескореної України». Вони про страшну...

читати більше
Вітаємо Романа Поладича з зайнятим ІІІ місцем у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з предмету “Географія”!

Вітаємо Романа Поладича з зайнятим ІІІ місцем у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з предмету “Географія”!

Вітаємо Романа Поладича з зайнятим ІІІ місцем у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з предмету "Географія"! Бажаємо подальших успіхів у навчанні та нових інтелектуальних...

читати більше
виробниче навчання за темою “Приготування вершкового крему”. Торт “Ескімо”, приготування прикрас із рисового паперу”. (Майстер виробничого навчання Юлія Лабай).

виробниче навчання за темою “Приготування вершкового крему”. Торт “Ескімо”, приготування прикрас із рисового паперу”. (Майстер виробничого навчання Юлія Лабай).

В групі 34 за професією кухар; кондитер було проведено виробниче навчання за темою "Приготування вершкового крему".Торт "Ескімо", приготування прикрас із рисового паперу". (Майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
9 березня 2024 року Україна відзначає 210 річницю від дня народження видатного українського поета Тараса Григоровича Шевченка.

9 березня 2024 року Україна відзначає 210 річницю від дня народження видатного українського поета Тараса Григоровича Шевченка.

9 березня 2024 року Україна відзначає 210 річницю від дня народження видатного українського поета Тараса Григоровича Шевченка. В ДПТНЗ "Реутинський ПАЛ" бібліотекарем Вікторією Слуцькою та викладачем української літератури Наталією Сєрик було проведено читання віршів...

читати більше