05453) 7-27-31
Обрати сторінку
Виробниче навчання  за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування дріжджового тіста, булочка бріош” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування дріжджового тіста, булочка бріош” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування дріжджового тіста, булочка бріош" (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
запрошуємо на навчання та до співпраці.

запрошуємо на навчання та до співпраці.

Дорогі випускники!ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” відіграє значну роль в підготовці кваліфікованих робітників для підприємств регіону. Так, на території Кролевецької ОТГ та сусідніх районів є підприємства, які потребують кваліфікованих робітників за професіями, з яких...

читати більше
залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA»

залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA»

залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA» https://vidnova.org.ua/ Програма націлена на активну молодь віком від 18 до 35 років, які бажають дізнатися більше про свою країну а також сприяти її якісному відновленню та...

читати більше
Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування торту, Наполеон” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування торту, Наполеон” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування торту, Наполеон" (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

читати більше
запрошуємо на навчання та до співпраці.

запрошуємо на навчання та до співпраці.

Дорогі випускники!ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” відіграє значну роль в підготовці кваліфікованих робітників для підприємств регіону. Так, на території Кролевецької ОТГ та сусідніх районів є підприємства, які потребують кваліфікованих робітників за професіями, з яких...

читати більше
Виробниче навчання “Приготування страв з риби, риба смажена у фритюрі “. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

Виробниче навчання “Приготування страв з риби, риба смажена у фритюрі “. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

Виробниче навчання в групі 36 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування страв з риби, риба смажена у фритюрі ". (майстер виробничого навчання Ольга...

читати більше
Виробниче навчання”Приготування дріжджового тіста, пончики з заварним кремом”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання”Приготування дріжджового тіста, пончики з заварним кремом”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування дріжджового тіста, пончики з заварним кремом". (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
“Приготування дріжджового тіста: пончики смажені у фритюрі”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

“Приготування дріжджового тіста: пончики смажені у фритюрі”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування дріжджового тіста: пончики смажені у фритюрі". (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
згідно Положення про атестацію педагогічних працівників, відбулося засідання атестаційної комісії.

згідно Положення про атестацію педагогічних працівників, відбулося засідання атестаційної комісії.

  Сьогодні у закладі, згідно Положення про атестацію педагогічних працівників, відбулося засідання атестаційної комісії. Педагоги презентували свій досвід у змістовних, цікавих портфоліо, та яскравих дидактичних матеріалах, поділилися секретами професійної...

читати більше
Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: Приготування дріжджового тіста “булочка кавова” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: Приготування дріжджового тіста “булочка кавова” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: Приготування дріжджового тіста "булочка кавова" (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
Виробниче навчання з теми: “Приготування страв з круп. Паелья з креветками”. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

Виробниче навчання з теми: “Приготування страв з круп. Паелья з креветками”. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

Виробниче навчання в групі 36 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування страв з круп. Паелья з креветками". (майстер виробничого навчання Ольга...

читати більше
 Вітаємо здобувача освіти ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” Максима Бакуновця, який взяв участь у шаховому турнірі

 Вітаємо здобувача освіти ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” Максима Бакуновця, який взяв участь у шаховому турнірі

           Вітаємо здобувача освіти ДПТНЗ "Реутинський ПАЛ" Максима Бакуновця, який взяв участь у шаховому турнірі Кролевецької міської територіальної громади пам’яті Героїв російсько-української війни, де показав кращий результат серед юнаків. Щиро вітаємо учасників...

читати більше
виповнюється 94 роки українській письменниці – поетесі – Ліні Костенко!!!      В бібліотеці закладу діє виставка «Я вибрала Долю собі сама…»

виповнюється 94 роки українській письменниці – поетесі – Ліні Костенко!!!      В бібліотеці закладу діє виставка «Я вибрала Долю собі сама…»

Сьогодні 19 березня 2024 року виповнюється 94 роки українській письменниці - поетесі - Ліні Костенко!!!      В бібліотеці закладу діє виставка «Я вибрала Долю собі сама…»     Щира й безкомпромісна Костенко, не дивлячись на свій вік, захоплює і дивує своїм вольовим...

читати більше