виробниче навчання з теми: “Приготування страв з м’яса (з елементами молекулярної кухні). майстер виробничого навчання Ольга Карась
В групі 36 кухар; кондитер провели виробниче навчання з теми: "Приготування страв з м'яса (з елементами молекулярної кухні). Куряча ніжка з карамелізованими овочами та томатно - цибулевим соусом" (майстер виробничого навчання Ольга Карась) [video width="576"...
Тиждень безпеки дорожнього руху. викладачем спеціальних дисциплін Віталієм Костирком було проведено Єдиний національний урок “Безпечна дорога додому”
З 13 по 19 листопада в Україні проводиться другий етап Тижня безпеки дорожнього руху, що реалізується в рамках заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 у світі під загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану». В...
у гуртожитку вихователь Тетяна Єськова провела виховну годину “Україна – країна нескорених!”.
Ми - українці - подали історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети. Відзначаючи десяту річницю Революції Гідності, у гуртожитку вихователь Тетяна Єськова провела виховну годину "Україна...
21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи
21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи Це свято спрямоване на вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних...
в бібліотеці – організовано виставку «ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ»
Щороку ,21 листопада, в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Рівно 10 років від початку Євромайдану, що переріс у Революцію Гідності. З нагоди пам’ятної дати в бібліотеці – організовано виставку «ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ»....
Разом згадуємо одного з найвизначніших українських письменників ХХ сторіччя та святкуємо 134-ту річницю з дня народження Остапа Вишні.
Разом згадуємо одного з найвизначніших українських письменників ХХ сторіччя та святкуємо 134-ту річницю з дня народження Остапа Вишні. Самородок української літератури, легендарний гуморист і сатирик, самобутній Остап Вишня, народився 13 листопада...
Вакцинація населення України – це питання національної безпеки.
Вакцинація населення України - це питання національної безпеки. ...
проведено виробниче навчання з теми: “Виконання основних видів слюсарних робіт” (майстер виробничого навчання Микола Ягупа)
В групі 8-ств проведено виробниче навчання з теми: "Виконання основних видів слюсарних робіт" (майстер виробничого навчання Микола Ягупа)
Бібліотекарем Вікторією Слуцькою проведено круглий стіл “Григорій Сковорода – символ мудрості української землі.” та організовано книжкову виставку “Великий мислитель українського народу”
Бібліотекарем Вікторією Слуцькою проведено круглий стіл "Григорій Сковорода - символ мудрості української землі." та організовано книжкову виставку "Великий мислитель українського народу" спрямоване на популяризацію творчої спадщини Григорія Сковороди та його ідей,...
виробниче навчання з теми: “Приготування холодних страв з яєць” (майстер виробничого навчання
В групі 35-к проведено виробниче навчання з теми: "Приготування холодних страв з яєць" (майстер виробничого навчання Аліна Широбокова)
виробниче навчання з теми: “Приготування напівфабрикатів з м’яса для смаження. Свинина “Фламбе.”
В групі 36-к проведено виробниче навчання з теми: "Приготування напівфабрикатів з м'яса для смаження. Свинина "Фламбе." (майстер виробничого навчання Ольга Карась) [video width="640" height="640"...
виробниче навчання з теми: “З’єднання мідних, монолітних і багато проволочних проводів за допомогою зварювання, пайки та скручування” (майстер виробничого навчання Олександр Доміна)
В групі 46-е проведено виробниче навчання з теми: "З'єднання мідних, монолітних і багато проволочних проводів за допомогою зварювання, пайки та скручування" (майстер виробничого навчання Олександр...
виробниче навчання з теми: “Механічна кулінарна обробка м’яса. Запікання м’яса великошматковим куском.” (майстер виробничого навчання Ольга Карась)
В групі 36-к проведено виробниче навчання з теми: "Механічна кулінарна обробка м'яса. Запікання м'яса великошматковим куском." (майстер виробничого навчання Ольга...
в наш заклад завітали Рятувальники провели роз’яснювальну роботу. Здобувачам освіти розповіли про найпоширеніші види вибухонебезпечних предметів, наслідки необережного поводження з ними, а також повідомили алгоритм дій у разі виявлення підозрілих предметів.
31 жовтня в наш заклад завітали Рятувальники провели роз’яснювальну роботу. Здобувачам освіти розповіли про найпоширеніші види вибухонебезпечних предметів, наслідки необережного поводження з ними, а також повідомили алгоритм дій у разі виявлення підозрілих...
виробниче навчання з теми: “Приготування синабонів” (майстер виробничого навчання Марина Харченко)
В групі 35-к проведено виробниче навчання з теми: "Приготування синабонів" (майстер виробничого навчання Марина Харченко)