05453) 7-27-31
Обрати сторінку
10 жовтня в ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” було проведено просвітницький захід з представниками ювенальної привенції для здобувачів освіти.

10 жовтня в ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” було проведено просвітницький захід з представниками ювенальної привенції для здобувачів освіти.

               10 жовтня в ДПТНЗ "Реутинський ПАЛ" було проведено просвітницький захід з представниками ювенальної привенції для здобувачів освіти.                З метою профілактичних та правороз'яснювальних заходів протидії та запобігання впливу ворожих соціальних...

читати більше
виробниче навчання з теми: “Приготування страв з риби”, Запечена риба з карамелізованими овочами (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

виробниче навчання з теми: “Приготування страв з риби”, Запечена риба з карамелізованими овочами (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

В групі 37 "кухар; кондитер" провели виробниче навчання з теми: "Приготування страв з риби", Запечена риба з карамелізованими овочами (майстер виробничого навчання Ольга Карась)...

читати більше
виробниче навчання з теми: “Приготування тіста та виробів з нього”, самса з куркою та грибами. (Майстер виробничого навчання Аліна Широбокова)

виробниче навчання з теми: “Приготування тіста та виробів з нього”, самса з куркою та грибами. (Майстер виробничого навчання Аліна Широбокова)

В групі 36 - "кухар; кондитер" проведено виробниче навчання з теми: "Приготування тіста та виробів з нього", самса з куркою та грибами. (Майстер виробничого навчання Аліна...

читати більше
Фахівцями бригади було проведено заходи з підтримки ментального та фізичного здоров’я та профілактики насильства.

Фахівцями бригади було проведено заходи з підтримки ментального та фізичного здоров’я та профілактики насильства.

        Завдяки проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Надання комплексних послуг соціального захисту в Сумській області у віддалених районах», за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID, який реалізовує Громадська організація «Клуб рибалок України» на...

читати більше
Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: Приготування дріжджового тіста безопарним способом, булочка “Бріош”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: Приготування дріжджового тіста безопарним способом, булочка “Бріош”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 35 за професією "Кухар; кондитер" з теми: Приготування дріжджового тіста безопарним способом, булочка "Бріош". (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
виробниче навчання з теми: Приготування тіста та виробів з нього (міні-піца гарбузик) (Майстер виробничого навчання Аліна Широбокова)

виробниче навчання з теми: Приготування тіста та виробів з нього (міні-піца гарбузик) (Майстер виробничого навчання Аліна Широбокова)

В групі 36- "кухар; кондитер" проведено виробниче навчання з теми: Приготування тіста та виробів з нього (міні-піца гарбузик) (Майстер виробничого навчання Аліна...

читати більше
1 жовтня 2024 року керівником фізичного виховання Романом Ситником та Бібліотекарем Вікторією Слуцькою були проведені “Козацькі розваги”.

1 жовтня 2024 року керівником фізичного виховання Романом Ситником та Бібліотекарем Вікторією Слуцькою були проведені “Козацькі розваги”.

1 жовтня 2024 року керівником фізичного виховання Романом Ситником та Бібліотекарем Вікторією Слуцькою були проведені “Козацькі розваги”. Захід було присвячено першому дню жовтня, який об’єднує цілих три свята: перше – свято Покрови Пресвятої Богородиці, друге – День...

читати більше
які можливості відкриються для учнів

які можливості відкриються для учнів

Старша школа змінюється: які можливості відкриються для учнів https://mon.gov.ua/news/starsha-shkola-zminiuietsia-iaki-mozhlyvosti-vidkryiutsia-dlia-uchniv?v=66f26e927ab96 Автор фото – пресслужба Міністерства освіти і науки України «Профільна» — саме такою має стати...

читати більше
Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: Приготування сметанного крему торту “Наполеон”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: Приготування сметанного крему торту “Наполеон”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 35 за професією "Кухар; кондитер" з теми: Приготування сметанного крему торту "Наполеон". (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
29 вересня відбувся день пам’яті жертв Бабиного Яру.

29 вересня відбувся день пам’яті жертв Бабиного Яру.

29 вересня відбувся день пам'яті жертв Бабиного Яру. Бабин Яр – трагічна сторінка Другої Світової війни. Події в Бабиному Яру мають нагадувати усьому людству про те, що страшний привид на ім’я Голокост ніколи не має повернутись у наше життя. Такі події не мають...

читати більше
Поведено виробниче навчання з теми: “Приготування страв зі смаженої риби” (майстер виробничого навчання Ольга Карась).

Поведено виробниче навчання з теми: “Приготування страв зі смаженої риби” (майстер виробничого навчання Ольга Карась).

В групі 37 "кухар; кондитер" провели виробниче навчання з теми: "Приготування страв зі смаженої риби" (майстер виробничого навчання Ольга Карась).

читати більше
заступником директора з навчально-виховної роботи Володимиром Сірим проведено бесіду «Попередження суїцидальної поведінки»

заступником директора з навчально-виховної роботи Володимиром Сірим проведено бесіду «Попередження суїцидальної поведінки»

У ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» заступником директора з навчально-виховної роботи Володимиром Сірим проведено бесіду «Попередження суїцидальної поведінки» з метою успішної загальної профілактики суїцидальної поведінки серед підлітків. Було обговорено особливості...

читати більше
День Миру у нашому гуртожитку пройшов енергійно. Здобувачі освіти виготовляли символи миру – паперових голубів.

День Миру у нашому гуртожитку пройшов енергійно. Здобувачі освіти виготовляли символи миру – паперових голубів.

«МИР» лише 3 букви в слові які мають настільки глибокий сенс. Без миру не має спокійного життя, сну, відпочинку і просто буття. День Миру у нашому гуртожитку пройшов енергійно. Здобувачі освіти виготовляли символи миру - паперових голубів. Це особливий день, коли ми...

читати більше
Виробниче навчання з теми: “Складні форми нарізки з елементами карвінгу”. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

Виробниче навчання з теми: “Складні форми нарізки з елементами карвінгу”. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

В групі 37 "кухар; кондитер" провели виробниче навчання з теми: "Складні форми нарізки з елементами карвінгу". (майстер виробничого навчання Ольга...

читати більше
Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування сметанного і вершкового крему”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування сметанного і вершкового крему”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 35 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування сметанного і вершкового крему". (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше