05453) 7-27-31
Обрати сторінку
Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування начинок. Тістечко – персик з карамельною начинкою.” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування начинок. Тістечко – персик з карамельною начинкою.” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 35 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування начинок. Тістечко - персик з карамельною начинкою." (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
Дорогі випускники! запрошуємо на навчання.

Дорогі випускники! запрошуємо на навчання.

Дорогі випускники!ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” відіграє значну роль в підготовці кваліфікованих робітників для підприємств регіону. Так, на території Кролевецької ОТГ та сусідніх районів є підприємства, які потребують кваліфікованих робітників за професіями, з яких...

читати більше
Виробниче навчання  професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування начинок. Безе з апельсиновою та лимонною начинкою”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування начинок. Безе з апельсиновою та лимонною начинкою”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 35 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування начинок. Безе з апельсиновою та лимонною начинкою". (майстер виробничого навчання Юлія Лабай) Переглянути статистику Охоплення допису: 429 Усі реакції: 27Наталія Сєрик, Юлія...

читати більше
виробниче навчання з теми: “Приготування страв з м’ яса використовуючи елементи молекулярної кухні. М’ ясо кавове з карамелізованими овочами” (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

виробниче навчання з теми: “Приготування страв з м’ яса використовуючи елементи молекулярної кухні. М’ ясо кавове з карамелізованими овочами” (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

В групі 36 кухар; кондитер провели виробниче навчання з теми: "Приготування страв з м' яса використовуючи елементи молекулярної кухні. М' ясо кавове з карамелізованими овочами" (майстер виробничого навчання Ольга Карась) Переглянути статистику Охоплення допису: 334...

читати більше
Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування млинцевого рулету з вершковим кремом та апельсиновим курдом” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування млинцевого рулету з вершковим кремом та апельсиновим курдом” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування млинцевого рулету з вершковим кремом та апельсиновим курдом" (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Гружчанського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів, Обтівського ЗОШ I—III ступенів, Опорний заклад “Мутинського ліцею”, Реутинську Гімназію.

ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Гружчанського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів, Обтівського ЗОШ I—III ступенів, Опорний заклад “Мутинського ліцею”, Реутинську Гімназію.

ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Гружчанського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів, Обтівського ЗОШ I—III ступенів, Опорний заклад "Мутинського ліцею", Реутинську Гімназію. Для учнів у цікавій формі було проведено знайомство з закладом освіти: екскурсія...

читати більше
9 травня 2024 року, ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Кролевецького ліцею №5.

9 травня 2024 року, ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Кролевецького ліцею №5.

9 травня 2024 року, ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Кролевецького ліцею №5. Для учнів у цікавій формі було проведено знайомство з закладом освіти: екскурсія до музею, бібліотеки, навчальних кабінетів, гуртожитку. Відвідали лабораторії,...

читати більше
8 травня 2024 року, ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Кролевецьких ліцеїв №3 та №6.

8 травня 2024 року, ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Кролевецьких ліцеїв №3 та №6.

8 травня 2024 року, ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Кролевецьких ліцеїв №3 та №6. Для учнів у цікавій формі було проведено знайомство з закладом освіти: екскурсія до музею, бібліотеки, навчальних кабінетів, гуртожитку. Відвідали...

читати більше
ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ В бібліотеці закладу оформлено тематичну виставку, Вікторією Слуцькою було проведено захід "Пам'ять Єднає Покоління". Сьогодні ми вшановуємо пам'ять кожного, хто боровся з ворогом, хто віддає своє життя за...

читати більше
7 травня 2024 року, ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Кролевецького ліцею №1 та №2.

7 травня 2024 року, ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Кролевецького ліцею №1 та №2.

7 травня 2024 року, ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ» гостинно зустрічав учнівську молодь Кролевецького ліцею №1 та №2. Для учнів було проведено знайомство з освітнім закладом: екскурсія до музею, бібліотеки, гуртожитку. Відвідали лабораторії, майстерні, де проходить виробниче...

читати більше
учні групи 35 “Кухар; кондитер” продемонстрували свої практичні та теоретичні знання, уміння та навички, які здобували на уроках виробничого навчання протягом навчального року

учні групи 35 “Кухар; кондитер” продемонстрували свої практичні та теоретичні знання, уміння та навички, які здобували на уроках виробничого навчання протягом навчального року

7 травня учні групи 35 "Кухар; кондитер" продемонстрували свої практичні та теоретичні знання, уміння та навички, які здобували на уроках виробничого навчання протягом навчального року, прийоми у приготуванні страв, проявляли фантазію та естетичний смак, здивували...

читати більше
Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування дріжджового тіста та виробів з нього, булочки Синабон” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування дріжджового тіста та виробів з нього, булочки Синабон” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування дріжджового тіста та виробів з нього, булочки Синабон" (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше
виробниче навчання з теми: “Приготування страв з м’ясної продукції, сало запечене в духовці”. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

виробниче навчання з теми: “Приготування страв з м’ясної продукції, сало запечене в духовці”. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)

6 травня в групі 36 "кухар; кондитер" провели виробниче навчання з теми: "Приготування страв з м'ясної продукції, сало запечене в духовці". (майстер виробничого навчання Ольга...

читати більше
Виробниче навчання в групі 34 за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування дріжджового тіста та виробів з нього”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування дріжджового тіста та виробів з нього”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)

Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування дріжджового тіста та виробів з нього". (майстер виробничого навчання Юлія...

читати більше