У ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” Заступником директора з навчально-виховної роботи Володимиром Сірим та сестрою медичною Тетяною Широкою були проведені заходи з правил поведінки на воді, надання домедичної допомоги потерпілим.
У ДПТНЗ "Реутинський ПАЛ" Заступником директора з навчально-виховної роботи Володимиром Сірим та сестрою медичною Тетяною Широкою були проведені заходи з правил поведінки на воді, надання домедичної допомоги потерпілим. Також в бібліотеці закладу оформлено тематичний...
Виробниче навчання в групі 36 за професією “Кухар; кондитер”. Здобувачі освіти випікали та оздоблювали традиційні великодні Паски”. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)
Виробниче навчання в групі 36 за професією "Кухар; кондитер". Здобувачі освіти випікали та оздоблювали традиційні великодні Паски". (майстер виробничого навчання Ольга...
Виробниче навчання в групі 34 за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування опарного дріжджового тіста” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)
Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування опарного дріжджового тіста" (майстер виробничого навчання Юлія...
День пам’яті Чорнобильської трагедії
День пам'яті Чорнобильської трагедії 38 років минуло від аварії на Чорнобильській АЕС - найбільшої в історії техногенної катастрофи. Сьогодні здобувачі освіти вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя зупиняючи "ядерний смерч".Ми схиляємо голови перед пам’яттю...
фахівцями мобільної бригади були проведені заходи з протидії насильству та інформування про шляхи зараження ВІЛ інфекцією.
Сьогодні, в ДПТНЗ "Реутинський ПАЛ" фахівцями мобільної бригади були проведені заходи з протидії насильству та інформування про шляхи зараження ВІЛ інфекцією. На Кролевеччині працює мультифункціональна мобільна бригада з надання комплексу психосоціальної...
Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування дріжджового тіста, булочка бріош” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)
Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування дріжджового тіста, булочка бріош" (майстер виробничого навчання Юлія...
запрошуємо на навчання та до співпраці.
Дорогі випускники!ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” відіграє значну роль в підготовці кваліфікованих робітників для підприємств регіону. Так, на території Кролевецької ОТГ та сусідніх районів є підприємства, які потребують кваліфікованих робітників за професіями, з яких...
залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA»
залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA» https://vidnova.org.ua/ Програма націлена на активну молодь віком від 18 до 35 років, які бажають дізнатися більше про свою країну а також сприяти її якісному відновленню та...
Виробниче навчання за професією “Кухар; кондитер” з теми: “Приготування торту, Наполеон” (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)
Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування торту, Наполеон" (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)
запрошуємо на навчання та до співпраці.
Дорогі випускники!ДПТНЗ “Реутинський ПАЛ” відіграє значну роль в підготовці кваліфікованих робітників для підприємств регіону. Так, на території Кролевецької ОТГ та сусідніх районів є підприємства, які потребують кваліфікованих робітників за професіями, з яких...
Виробниче навчання “Приготування страв з риби, риба смажена у фритюрі “. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)
Виробниче навчання в групі 36 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування страв з риби, риба смажена у фритюрі ". (майстер виробничого навчання Ольга...
Виробниче навчання”Приготування дріжджового тіста, пончики з заварним кремом”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)
Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування дріжджового тіста, пончики з заварним кремом". (майстер виробничого навчання Юлія...
Виробниче навчання “Приготування страв з бобових, Лобіо”. (майстер виробничого навчання Ольга Карась)
Виробниче навчання в групі 36 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування страв з бобових, Лобіо". (майстер виробничого навчання Ольга...
“Приготування дріжджового тіста: пончики смажені у фритюрі”. (майстер виробничого навчання Юлія Лабай)
Виробниче навчання в групі 34 за професією "Кухар; кондитер" з теми: "Приготування дріжджового тіста: пончики смажені у фритюрі". (майстер виробничого навчання Юлія...
згідно Положення про атестацію педагогічних працівників, відбулося засідання атестаційної комісії.
Сьогодні у закладі, згідно Положення про атестацію педагогічних працівників, відбулося засідання атестаційної комісії. Педагоги презентували свій досвід у змістовних, цікавих портфоліо, та яскравих дидактичних матеріалах, поділилися секретами професійної...