05453) 7-27-31
Обрати сторінку

Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається. Навчитися жити і працювати в умовах демократії – вимога часу. Уміння управляти – талант, який треба розвивати. Можливості це зробити в нас є.

27 січня в ДПТНЗ «Реутинський професійний аграрний ліцей» відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою формування активної життєвої позиції та реалізації лідерського потенціалу учнівської молоді, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління – майбутнього нації.

Лише один день –  у ліцеї відбулися великі зміни. До роботи із завзяттям  взявся новий педагогічний колектив. Під час проведення заходу діти проявили неабияку активність.. Робочий день виявився важким, але скільки позитивних емоцій.

Увесь навчальний процес проходив під чітким контролем дублерів адміністрації ліцею. Підсумки Дня самоврядування було підведено на спільному засіданні, де всі могли поділитися враженнями та набутим досвідом.