05453) 7-27-31
Обрати сторінку

14 листопада в  ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище» відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування. На цьому заході була присутня голова учнівського самоврядування ДПТНЗ «Реутинський професійний аграрний ліцей» Надія Дзебчук.

Делегатами збору стали представники учнівських рад з 27 навчальних закладів П(ПТ)О області. Серед поважних гостей заходу – координатор діяльності ОРЛУС ЗП(ПТО) області І.В. Кіхтенко, директор НМЦ ПТО у Сумській області Н.Ю. Самойленко, методист НМЦ ПТО Г.І. Докторович.

За програмою проведення збору підведено підсумки діяльності та оголошено результати виборів керівного складу ОРЛУС ЗП(ПТО) Сумської області. Під час інавгурації учениця Роменського ВПУ Скрипка Катерина, новообраний Президент ОРЛУС, склала присягу та отримала кубок. Було представлено проект плану роботи ради учнівського самоврядування на 2019/2020 навчальний рік.

Практичний психолог ДПТНЗ «Роменське ВПУ» провела заняття для лідерів учнівського самоврядування на тему «Змінити майбутнє на краще», під час якого визначені головні цілі у роботі лідера.

Координаторам учнівського самоврядування також не дали сумувати і  на базі Центру військово-патріотичного виховання керівник Центру О.О. Гордієнко та фельдшер Роменського ВПУ Л.В. Салій провели практичний семінар-тренінг «Надання першої домедичної допомоги».

На цих зборах лідер учнівського самоврядування нашого закладу Надія Дзебчук з натхненним настроєм упевнилась в тому, що наша команда повна цікавих ідей та енергії щоб втілити їх. Тепер спільними зусиллями згуртованої молодої команди втілюватимемо в життя гасло «Давайте увійдемо в історію».