05453) 7-27-31
Обрати сторінку

                 

                 Протягом 12 років у лютому місяці на базі ДПТНЗ «Реутинський професійний аграрний ліцей» проводиться фінал Чемпіонату України, Кубку України зі спортивного орієнтування на лижах. Працівники закладу радо зустрічали гостей з різних куточків України: Вінницької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Харківської, Сумської, Черкаської, Чернігівської областей та м.Києва. З 22 по 25 лютого 210 чоловік, усі у гарній спортивній формі, піднесеному настрої знову зустрілися на лижній трасі в селі Реутинці. Скрізь панувала дружня атмосфера, що, у свою чекргу, сприяло високим досягненням результатів у перший же день змагань.

                 Увечері, 22 лютого, відбулися урочистості з нагоди відкриття Чемпіонату. Разом з Державним прапором було піднято прапор Військово-морських сил України на підтримку полонених українських моряків російськими військами в Азовському морі.

                На свято були запрошені почесні гості: начальник відділу розвитку економіки та інвестицій у Кролевецькому районі В.П.Жовтя, начальник відділу молоді і спорту Кролевецького відділу освіти І.М.Горкавий, які привітали учасників змагань. Усіх присутніх зацікавив виступ директора Реутинського ліцею В.В.Чечеля, який побажав спортсменам здійснення їхніх найзаповітніших мрій та здобуття перемог. Під час нагородження в спортивному залі лунала музика, дитячий сміх, захоплення подіями, драйвовий настрій охопив усіх.

                 Працівники закладу на належному рівні забезпечували якісним харчуванням учасників змагань. Спортсмени проживали в облаштованих кімнатах гуртожитку. Територія,  на якій розташований Реутинський ліцей, дозволяє прокладанню лижної траси, що,  в свою чергу, сприяє гарним тренуванням  усіх команд. Адміністрація та колектив закладу приділяють досить уваги  для того, щоб гості почували себе комфортно й затишно, висловлюючи при цьому побажання про нові зустрічі.