05453) 7-27-31
Обрати сторінку

У приміщенні малої зали засідань Сумської обласної ради голова обласної державної адміністрації Микола Клочко 20 лютого 2018 року вручив стипендії 45 обдарованим учням-переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань, активістам учнівського самоврядування, серед яких 5 учнів закладів професійної освіти.

Учня ДПТНЗ «Реутинський професійний аграрний ліцей» Поповченка Анатолія Олеговича за особливі заслуги в спорті та навчанні було відзначено стипендією голови Сумської обласної державної адміністрації.

«Ця стипендія – інвестиція в майбутнє. Адже, сьогодні ми вшановуємо та відзначаємо винагородою молоду еліту Сумщини, яка ставить амбітні цілі і впевнено їх досягає. В умовах сучасного життя, що швидко змінюється, інтелект є найбільшою цінністю суспільства», – такими словами привітав присутніх очільник області.

Вітаємо наших учнів із високою нагородою за їх кропітку працю, бажаємо творчого натхнення, прагнення до перемог, не зупинятися на досягнутому і жити з вірою в завтрашній день!