05453) 7-27-31
Обрати сторінку

За доброю традицією в ДПТНЗ «Реутинський професійний аграрний ліцей» в кінці грудня проводжають рік минулий, оцінюють пройдений шлях та визначають плани на майбутнє.

26 грудня для здобувачів освіти та всього колективу  був проведений святковий вечір, який проходив у нетрадиційній формі розважальної гри «Хто зверху?». Новації дуже сподобалися всім, незважаючи на перемогу однієї з команд, подарунки отримали усі учасники обох команд, не залишились без солодощів від Діда Мороза і глядачі.

Рік 2019-й був позначений багатьма пам’ятними подіями. Ми прожили його, працюючи над реалізацією всіх поставлених цілей, ініційованих технологій, втіленням у життям бітних планів для подальшого розвитку нашого закладу освіти.

Здобутками цього року стало відкриттям талановитих здобувачів освіти, облаштуванням сучасним обладнанням , та багато інших корисних і добрих справ.

Висловлюємо подяку всім, хто наполегливою щоденною роботою сприяє примноженню наших надбань, підвищенню авторитету ліцею  на тернах області та України.

У 2020 рік ми входимо з новими планами, задумами та сподіваннями на добрі зміни. Упевнені: тільки наша згуртованість, об’єднання зусиль дадуть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення, забезпечити у новому році вихідна нові рівні освітнього, професійного та соціального розвитку.

Добра і щастя вам у році новому, міцного здоров’я, тепла і добробуту в кожній оселі.

Нехай Новий 2020 рік принесе злагоду і достаток, наснагу на нові здобутки задля розквіту ношого рідного ліцею.