05453) 7-27-31
Обрати сторінку

          З метою створення умов для виявлення обдарованої молоді та надання їй творчої підтримки в інтелектуальному, духовному, фізичному й професійному розвитку проводиться конкурс «Учень року» серед закладів професійно-технічної освіти, який цього року проводився на базі ДПТНЗ «Роменське ВПУ». У рамках цьогорічного конкурсу прийняли участь 18 державних професійно-технічних навчальних закладів в тому числі і наш ДПТНЗ «Реутинський професійний аграрний ліцей».

         Із вітальним словом звернулася до присутніх Самойленко Наталія Юріївна, яка привітала всіх із святом талантів та побажала перемог. Вона зазначила, що основна мета щорічного конкурсу – це підтримка та розвиток обдарованої молоді, її лідерського, організаторського та інтелектуально-творчого потенціалу. Також вона привітала учнівський та педагогічний коллективи ізсвятом вишиванки.

         Свято розпочалося з урочистого відкриття заходу «Тобі, Україно, європейська державо», під час якого гостей та учасників заходу вітали різножанровою палітрою концертних номерів.

         У перший день (17 травня) було проведено два конкурси: «Самопрезентація» та «Світ моїх захоплень». Усі присутні та члени журі змогли переконатися, що наша молодь талановита, мрійлива, творча, наполеглива, цілеспрямована і дуже сучасна. Всі учні сміливі, сильні, наполегливі, і крізь тернии ідуть до перемог, активно займаються спортом, мають хист до малювання, музики, танців, співів, акторської майстерності.

          Кожен учасник презентував не лише своїі нтелектуальні, професійні та творчі здібності й особисті якості, а й власний навчальний заклад.

         18 травня, на другий день конкурсу «Учень року» талановита, обдарована молодь змагалася ще у двох важливих конкурсах: майстер-класі «Я роблю це так» та «Професія – сьогодні, кар`єра – завтра, успіх – завжди» – конкурсі на кращий нарис, листівку, власний вірш. Конкурсанти демонстрували знання та здібностів обраній професії, розкривали себе як творчі особистості, винахідливі, наполегливі, ерудовані, талановиті й цілеспрямовані.

         За підсумками двох днів журі визначило учня нашого ліцею Поповченка Анатолія  переможцем у номінації «Спортсмен року».

         Навчальний заклад пишається тим, що має такого талановитого та всебічно розвиненого спортсмена. Бажаємо Анатолію успішної спортивної кар’єри, натхнення та перемог.

       Завершився конкурс традицією відпускання повітряних кульок із найзаповітнішими мріями, бажаннями та символічними білосніжними голубами – символами миру і фотографуванням на згадку.