05453) 7-27-31
Обрати сторінку

Уже традиційно в грудні на День святого Миколая ДПТНЗ «Реутинський професійний аграрний ліцей» привітно вітає гостей і учасників Чемпіонату України з спортивного орієнтування. Цього року в Чемпіонаті беруть участь представники з 10 областей України а саме: Івано-Франківська обл., Львівська обл., Харківська обл., Сумська обл., Дніпропетровська обл., Вінницька обл., Черкаська обл., Чернігівська обл., Київська обл. та м. Київ, загалом 175 спортсменів.

Не зважаючи на відсутність снігу перший день змагань пройшов у дуже  динамічно і швидко. Учасники показали свою майстерність, технічну та тактичну вправність у подоланні дистанції.

Ввечері на гостей чекали урочистості з нагоди відкриття. Представники закладу освіти підготували чудову святкову програму, яка звісно розпочалася із Державного гімну та підняття Прапора, таку можливість було надано переможцям першого дня змагань Бадану Юрію та Постельняк Олені.

В залі звучали прекрасні слова, пісні учениць та щирі привітання директора Валерія Чечеля. На урочистостях медалями та дипломами були нагороджені переможці у різних вікових категорія першого дня змагань.

Завершила прекрасний вечір подарована пісня «Добрий ранок, Україно», яка не залишила байдужими спортсменів і вони радо підспівували та розважалися. Після закінчення свята усі розійшлися з драйвовими, позитивними емоціями та із жагою до нових перемог!!!!