05453) 7-27-31
Обрати сторінку

                       ДПТНЗ «Реутинський професійний аграрний ліцей» 19 травня 2018 року прийняв участь в заході з нагоди Дня Європи в Україні який відбувся на площі ТЦ «Євробазар» у м.Суми. На ярмарку ліцей представив товари власного виробництва  і показав майстер класи з професій кондитер «Розпис  айсингом медових пряників», з професії електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування  «Окінцювання та з’єднання жил проводів та кабелів».

                      День Європи в Україні відзначається у третю суботу травня. День Європи жителі України відзначають як день сильних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.    

                      На площі  Біля ТЦ «Євробазар» 28 навчальних закладів ПТО облаштували містечко, яке складалося з палаток, що представляли державу Україну та кожну державу – члена ЄС. Там презентувалися географія, культура, історія, були об лаштовані «Куточки національних страв».

                     Наш навчальний заклад гідно представив нашу державу Україну. При облаштуванні наметового містечка були вдало використані символічні кольори національний колорит та страви національної кухні.

                    Відвідувачі щиро цікавилися, із задоволенням куштували страви та напої, приймали участь у майстер-класах.