05453) 7-27-31
Обрати сторінку

Більшість із нас прагне бути успішним, але не всі досягають своєї мети. Річ у тім, що лише одиницям притаманні потрібні для цього риси характеру: цілеспрямованість, рішучість, упевненість, здатність сконцентруватися й повністю присвятити себе справі.
По-перше, початковий крок є найважливішим, адже на шляху до здійснення своєї мрії часто доводиться боротися із самим собою: ми вимушені робити те, чого не хочемо, і відмовлятися від того, що робимо із задоволенням.
По-друге, саме перший крок зазвичай і стає мотивацією для по-дальших дій, а рішучий, вдалий початок здатен надихнути на ве¬ликі звершення. Прикладом цілеспрямованої, рішучої та упевненої в своїх силах людини є учень Державного професійно-технічного закладу «Реутинський професійний аграрний ліцей» Поповченко Анатолій Олегович, який навчається в групі №28т за професією: «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорії «А1», «А2»); водій автотранспортних засобів (категорія С)».
Анатолій постійно працює над підвищенням свого професійного рівня, наполегливий у навчанні, вміло використовує набуті знання, уміння та навички під час виробничого навчання. Він є творчою, енергійною, ініціативною особистістю, лідером у групі. На змаганнях з легкоатлетичного кросу за програмою XXXII обласної спартакіади учнів професійно-технічних навчальних закладів, що проходила 12 жовтня 2017 року у місті Суми, на дистанції 1000 м з результатом 2.59,4 отримав III місце. З 04.09.2017 року по 12.09.2017 року в країні Литва приймав участь у 21 Чемпіонаті Європи з радіоспорту, входив до складу команди Ч-19 з трьох чоловік, які на діапазоні 144 Мгц срібним призерами, і на цьому ж діапазоні в особистому заліку Анатолій отримав бронзову медаль.
Поповченко Анатолій активний учасник художньої самодіяльності, член волонтерської організації «Тимур», яка проводить роботу по надсиланню допомоги людям похилого віку та учасникам бойових дій.
Отже, шлях до успіху, безперечно, починається з першого кроку. Головне, зробити його назустріч своїм мріям, адже кожна по-справжньому успішна людина робить себе сама, пройшовши трі¬умфальний шлях до успіху.