05453) 7-27-31
Обрати сторінку

Обов’язкові  правила, які будуть діяти в закладах освіти на всій території України з 1 вересня 2020 року:

  1. Заходити до закладу  можна тільки здобувачам освіти та працівникам закладу освіти. Іншим особам тільки за згодою відповідного адміністратора та з фіксуванням запиту у спеціальному журналі.
  2. Вхід до закладу батьків, родичів з початку навчального року суворо заборонено (за виключенням випадків поселення учнів до гуртожитку). Підтримуйте мобільний зв’язок з класним керівником чи майстром виробничого навчання.
  3. Для усіх здобувачів освіти нашого училища вхід та пересування приміщеннями закладу дозволяється тільки у масці  або респіраторі. У зв’язку з цим в учнів  щодня повинно бути 3 чисті маски у папці з кнопкою (формат А5) з надписами «Чисті маски», «Використані маски» та прізвище учня або у відповідних пакетах з застібками.
  4. На входах до приміщення та у їдальні закладу є місця для обробки рук антисептиками з правилами користування. Керівники груп проведуть відповідні бесіди та інструктажі з учнями.
  5. Щодня проводиться температурний скринінг на вході до закладу для персоналу та учнів.
  6. Для учнів, мешканців гуртожитку температурний скринінг обов’язково проводиться зранку та увечері.
  7. Батьки перед виходом із дому дитини проводять термометрію, оцінюють стан її (у жодному разі не відпускайте дітей до училища з температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем. Тобто, будь-які ознаки ГРВІ – залишається дитина вдома! До 8.00 телефоном повідомити класного керівника або майстра в/н  про відсутність дитини).
  8. Для здобувачів освіти проводитиметься опитування про самопочуття. За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров’я класному керівнику або викладачу-предметнику, який проводить у цей час урок.
  9. Санітарно-гігієнічна кімната на кожному поверсі забезпечена рідким милом, електросушарками, контейнерами для використаних засобів індивідуального захисту та паперових рушників. 
  10. Після кожного заняття, перед та після прийому їжі учнями необхідно ретельно мити руки з використанням рідкого мила, витирати руки можна виключно паперовими рушниками або сушити за допомогою електросушарки.
  11. На перервах   буде організовано 10 хвилинні провітрювання приміщень.
  12. Робота харчоблоку у закладі організована згідно вимог та нормативів.
  13. Функціонування питних фонтанчиків на території закладу освіти не дозволяється. Для забезпечення питного режиму кожному учню обов’язково мати індивідуальну пляшечку з питною водою.
  14. Працівниками закладу буде здійснюватися проведення дезінфекції поверхонь (дверних ручок, столів, місць для сидіння, перил тощо) до початку, в кінці робочого дня та протягом дня за мобільним графіком.